Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske Gud...

Blott himlen..blott marken..blott havet..

kan känna..det jag känner nu..

blott solen..blott månen..blott stjärnorna..

kan se..det jag ser i dig..

ingen vet..inte du..inte jag..inte någon..

vad framtiden håller..i sitt sköte..

framtiden..kan den blott ge svar..

vem vet..kanske Gud..

krafternas kraft..

större än..

störst..

ja större..

än störst..




Fri vers av passionsblomman
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman