Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan man tänka sig redan nu...

Viktigaste frågan är jobb
sa politiker till sin vän Bob
och om det så går
efter val att jag får
behålla mitt, har vi lagt rätt lobb




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 12:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
fyndigt värre :)
2014-01-24

    ADI Nehlin
fyndigt..en kan bara hoppas
2014-01-24

  Lars Hedlin
Hoppas hoppas!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt