Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ämnade själar

Dina ord berör mig så som mitt liv berör din kropp
och jag behöver dig.

Våra nakna själar är digna att älska.

Våra munnar är söta utav kärlek. Våra läppar viskar
i hemlighet och lekandes förförenheter till för oss.

Så som kropp för själ är vi menade för varandra, du
för mig och jag för dig förstås.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-23 20:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och känslosamt skrivet.
2014-01-24

  M M Mannheim VIP
"Munnar söta utav kärlek" Mycket fint!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.