Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du väcker mig.

När det känns som att min kropp vill lägga sig i dvala, så väcker du mig.
När jag känner att djupet tar tag i mig och vill dra ner mig, så håller du i mig.

När jag sänker mig själv så lyfter du mig.
När jag inte förstår mig själv, förklarar du.

När jag inte tror på mig själv så tror du, på mig.

Jag vill tro att du får tillbaka det du ger.

Får du det?




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-23 20:32



Bookmark and Share


  petter rost
Svårt att tänka mej att han inte får det...
2014-03-06

  Deva
Hej!
Tycker att helheten skulle bli ändå bättre om du utelämnade den sista frågan. Lämna det öppet till läsaren. Bara en fundering;-)

/Eva
2014-01-24

  Deva
Fin text, gillar upprepningen som ger en särskild rytm -man kan vila i den.

2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár