Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke





Ramlade och bröt handleden

gips och smärtstillande

ledsen


borde varit glad ändå

det kunde varit handen jag kan vinka med




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-24 09:13



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Krya på dig!
2014-01-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack för en
glad vinkande
text hoppas
handen rätt
ihop har växt...
2014-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
japp, man skall fånga upp det positiva, i det negativa, så blir det om möjligt lite positivt i alla fall
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP