Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sidovinst

 

 

mestaser, säger hon, mestaser
hon kan inte ens uttala det rätt
fyra i ena lungan och tio i den andra
fortsätter hon
som ett jävla lotteri

BINGO! ropar jag

men hon fattar inte





att jag redan förlorat




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-24 13:09



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Grymt, en grym känsla du fått fram!
2014-01-24

  Smultris
vafan....?

jag vet inte, vi hörs aldrig längre... dikt vs verklighet...

oavsett så fastnar dina ord alltid i mig.
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP