Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buller och braksuccé - limerick

 

 

Om en kraftkarl som är från Jullunder
kan ni läsa nått grisigt här under


.

.

.

 

 

 

 

Han kan spänna sin röv
så en gymsal blir döv

men ett brak ifrån sitt muskelDunder




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-24 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hahaha ... riktigt skön, pastisch på "det bodde en ficka i Gränna ...", typ ...

En topplimerick!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP