Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel



Snuddar vid din kind

Andas mot din panna

Torkar dina tårar




Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-25 12:23



Bookmark and Share


  Schizooliza
Precis vad jag behövde just nu! Tänka sig. Oavsett vad o vem. Ljuvlig ådra i detta.
2014-05-31

  glasblåsarblå
Riktigt fin!
2014-02-13

  Schackpoeten
Kort och kraftfull, gillar skarpt !
2014-01-30

    ej medlem längre
en text att omfamnas av. skulle gärna se den tonsatt av Tomas Barfod
2014-01-25

  Tess74
fint
2014-01-25

  Robin V
Så ömsint beskrivet. Fint!
2014-01-25

    ej medlem längre
oh så varmt !!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare