Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jag älskar...

 

 

 

 

undrar du

varför jag älskar

mina yogi tea-ten?

för smakerna,

för effekterna,

jo.

men allra mest

för de små tankarna

med element

från ett annat liv,

en annan kultur

 

kanske just därför

att de träffar djupt,

rätt in i hjärtat,

får mig att kippa

efter andan

och nicka ett glatt

just så! självklart!

hur har inte jag

kommit på det

 själv?

 

 

 

 

Dagens exempel på en  yogihaiku:

 

A lover sees
a flower different
than a camel does

 

 

2014-01-25  14:23




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-25 13:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fint och tankeväckande
2014-02-01

  Maria Sundelin VIP
Intressanta tankar
2014-01-29

  petter rost
Då är jag också antagligen en älskare...
2014-01-29

    ej medlem längre
eyes glow in darkness
if beacons travel the sky
universe within
2014-01-26

  Björn Nilsson VIP
Om man ändrar bara ett ord ..,

A lover sees
a flower different
than a clover does

... så blir det ju rim mitt i alltihop också!
2014-01-25

  walborg
All mental processes ...
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP