Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUST OCH FÄGRING STOR

Lust och fägring stor

En kille blir av med sin svendom

galnar till i jakten efter vacker fägring

Penisen ser alla slidorna som en skryttrofé

kärleken blir levande död som en låtsaskliché

 

Tjejerna förlorar oftast ovärdigt sin oskuld

galnar till i jakten på manliga rika oskulder

Slidan ser alla killar som en utmaning att skrota

när de med rikedomen ingår äktenskapsförord

 

Turligt nog lyssnar väl inte alla på detta svammel

men många är det som på den här vägen ramlar

Kärleken är på väg att försvinna, bli osynlig, utrotas

feministerna skriker ”Lycklig” när skilsmässan utropas

 

Kanske är allt detta en liten överdrift

men ganska mycket är ändå sann skrift

Och om du tycker jag är onormal i detta tyckande

gläds jag, att du, en av de sista entusiasterna misstycker

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så riktigt, och bra skrivet.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP