Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svavelsjäl

Himlen,

jag visste inte
att en kunde älska så stort.

Liksom att slungas tillbaka av kedjor som är nötta och inte håller

och hamna hos dig
du klingar som ett stämt piano.

Jag visste inte att detta kunde vara så villkorslöst,

mitt ljusa är mållöst.

Men mitt mörka är gränslöst
rinner av
så svagt
som svavel i själen.

På grund av påverkan av dem

känner mig som det minsta barnet
som den sista i flocken
som den lägsta i rangen, jag skapade någon gång.




Fri vers av skuggömma
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-25 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma