Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Så mycket oväsen,
och ide`er
för mycket grubblerier
om livets kliche´er.

En råtta som piper
ett kylskåp som surrar
trägolv som knarrar

Nordanvind griper
cigarreten som glöder,
så långt ifrån,
men en då
så nära

Hunden som drömmer
och en som fiser
en tredje som myser,
elden har slocknat

Natten är beck,
inga stjärnor som lyser

Sömnen är veck,
darrande fingrar som fryser
präntar i skrift,
men ej med bleck;

Så SATANS!
mycket väsen,
för just ingenting.





Fri vers (Modernistisk dikt) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 515 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-26 01:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Väl skriftat!
2014-01-26

  LenaJohansson VIP
bra!
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson