Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölktandens spänning

Du vickar spänt
din lösa tand
så ung du är
med liten hand

den första tanden
ska vickas bort
dess liv i munnen
blir rätt så kort

men din spänning
är desto värre
på väg att bli
en liten herre

du växer upp
och lever glad
med alla tänder
snyggt i rad






Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-26 10:16



Bookmark and Share


  Mona J.
Hihihi gulligt! Det är ju nåt speciellt med mjölktänder :)
2014-02-01

  maria kide
Riktigt fint skaldat
2014-01-26

  Solitaire VIP
Tyst smyger tandfén runt barnens sängar
För att växla mjölktänder mot guldpengar
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter