Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över raska!

Något som är otroligt roligt
i livet det är att göra det
som folk säger att
man inte kan!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-26 11:54



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2014-01-31

  limerick
Att trotsa jantelagen!
2014-01-29

  Lars Hedlin
JA håller med till fullo!
2014-01-26

  aol
kram, så sant vännen,
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt