Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad min man Furat


Jag kan följa dig vart du än går

Jag kan följa dig vart du än går
för du är min resa

jag kan följa dig vart du än går
för mitt hem är hos dig

jag kan offra mitt enda liv till dig
jag vill inte dela det utan dig

jag följer dig vart du än går
jag bär min himmel inom mig









Fri vers (Fri form) av Emeliemeriam
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-27 00:41



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fint skrivet
2014-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
vacker känsla, vacker text
himmlen är i dig, gudinnan du
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam