Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid med dig

När jag hör din röst
blir jag alltid lugn
jag vet att det är du som kommit hem

när jag hör mitt namn i mitt inre
vet jag att det är du
som vill mig något

när du inte är här
kan jag ändå känna din närvaro
för jag vet att du är här

jag kan snudda vid dig
känna din doft
och veta din önskan

vi simmar i en verklighet
som går igenom två världar
i en drömvärld

om jag speciellt behöver dig
kan lyssna med vinden
och där höra dig

-och jag blir alltid lugn




Fri vers (Fri form) av Emeliemeriam
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-27 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam