Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jord

Moder jord står stilla
ramlar du -landar du mjukt
hon är en gudinna vid våra fötter
jag vilar
med vetskapen om att du finns där
i mörkret
jag viskar och du svarar
jag ber
precis som du gör varje kväll

alla har vandrat här
du vet hurdana de är
du är gömd i en bädd av blommor
men med en hand mot marken
kan vi känna dig
och jag är som en liten blomma
som växer i din famn
dina ord uppmuntrar mig till att växa
du tar hand om flickan
du har visat henne vägen hem
du har givit mig ett hem
som jag älskar





Fri vers av Emeliemeriam
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam