Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallonsoda i mitt emaljöga [tigertämjaren]

han orsakade viss förvirring
när det visade sig att han var
tigertämjare
det är ju inte så vanligt
nuförtiden


skulle fråga men
hallonsoda i mitt emaljöga gjorde att jag
tappade bort orden
i mitten av den turkosa
bergochdalbanesömnen


själabrist
sockervaddstvist
en sodapopsrealist
krossar pansarglaset till
min tuggummisfär


alltså


tigertämjaren skrämmer inte mig men
ändå trampar jag snett
när jag springer efter i
regnmolnsplatåskor


[viskskrikandes]



eh



bubbelbad
bubbelbad
bubbelbad
bubbelbad



med


mig


eller




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-27 05:26



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du är härligt punkig här, tror du bär på en atombombssjäl, en som vill leva, leva mycket. Du känns intressant. Du berör mitt hjärta du berör mina ådror, du kan med ditt skapande förändra. Det är värdefullt

Stor kram på dej / Lars Garage
2014-01-28

    ej medlem längre
Kul och en vansinnig men intressant titel. Kanske lite naivistisk. Slampoetry kanske? Den har något jag gillar, jag läser den fort som bara attan och tycker att det tempot passar din text bäst.
2014-01-27

  Nanna X
kul och drömlik
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt