Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roligt att vara mes?

Ja givetvis med det man trivs
även om man bakom framåt drivs
då som en ryggsäck
men känner sig så käck
då en chans till upplyft för två givs




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-27 11:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sakterliga invigs!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt