Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre rader

 

den stora längtan 
        i ett väl förseglat brev

hittar tillslut hem

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-02-03 22:40



Bookmark and Share


  Lars Thun (tid. lapema)
Tänk att så mycket, kan sägas med så lite.
2014-02-09

  axveronika
Fina raden fulla av betydelse. Jag får en association till ett brev från utvandrarna till America på 1800talet som skriver hem till ett stenigt Småland
2014-02-09

    Igot Tochange VIP
Längtan rymmer ju ett stråk av hopp så kanske, kanske når man fram. Fint.
2014-02-09

  ULJO
Så vackert sagt i en haiku
2014-02-06

  walborg
Skön känsla
2014-02-04

  lodjuret/seglare VIP
Läppar i lustigt möte är hela grejen
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP