Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existerade ordet vännade, var tvungen att "checka", men jag var som vanligt inte först :-)


En icke erkänd poets tankar

Hur skriver man en dikt

bra och innehållsrikt

Det är frågan

om jag får fråga

 

Har någon duktig poet

svaret på hur man får en dikt på modet

Skriver man sagor om snöklädda vidder

eller om verklighetens brister

 

Är mätstickan antalet kommentarer

från vännade medlemmar

Eller antalet läsningar

från icke medlemmar

 

Vilket väger tyngst

undrar en analfabet tyst

Ska man strunta i elak kritik

eller är svar på tal en metodik

 

Som en poet med få vänner

undrar jag om verkligheten skrämmer

Varför vill så få erkänna faror

men så många lyssna på sagor

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-28 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP