Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ojämn

 

En helhet är en människa
En helhet är en människans själ

Ojämnkärlek… kraftig ökning av hat
Evig behov… ostadig liv

Lidande… nåd
Sörjande… glädje

Gråstarr… grönstarr
Slarvig… larvig

Barbarisk… omänsklig
Dum… vilsegången

Ojämn är en människans själ!
Ojämn!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 469 gånger
Utvald text
Publicerad 2014-01-28 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP