Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid

Det knakar, vrider sig, töjer o drar samman
Tankarna flyger villervalla
Fågelsträck vilse på himlavalvet
Tår som försöker gripa efter fäste
Söker efter jord
Söker efter luft
Söker efter eld
Min eld
Negativa joner blixtrar
genom rymden
Genom evigheter
Jag är ingen
Du är allt
Alltid
Vet du
Inte




Fri vers av Bellissima
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-28 15:17



Bookmark and Share


  aol
starkt
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima