Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dream on någon annanstans

 

snälla, lämna mina drömmar ifred

alla har vi våra egna krig

det är fullt tillräckligt med det verkliga helvetet

utan att nätterna ska fyllas av allehanda kränkande draman

släpp mig nu

liksom jag försöker

 

 

släppa dig

 




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-28 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP