Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver träna på att skriva igen. :)


En träningsrunda

lägg dig bredvid min själ och lyssna till mina ord
vänta in en rörelse av lust,
njut av allt på mitt smörgåsbord

visa att du vill vara nära i varje andetag
älska mig så tapeterna rodnar
se varken natt eller dag









Bunden vers av Epione VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-28 20:13



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt....
2014-11-14

  LindaBirgitta
Så fina ord, gillar starkt!
2014-02-15

  ULJO
Detta kallar jag kärlekspoesi
2014-01-31

  ~Leonardo~
En underbar uppmaning...
varför inte ta för sig??!
den är livsbejakande och älskvärd, säkert
en grymt bra träningsrunda!! (så härligt att du skriver igen)
2014-01-29

  Lars Hedlin
Så vackert blir berörd! ;) <3
2014-01-29

  Quasimodo
Inte utan att man blir träningssugen, en skön och nära dikt!
2014-01-29

  Björn Björkegren/Blue Bear
Oj då!
2014-01-29

    ej medlem längre
En inbjudan som lockar
2014-01-29

  erkki
Härligt! Smörgåsbord! Fin betäckning (avsiktlig felstavning). Har du pryda tapeter? Kul poesi!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP