Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flum på hög nivå fraktaler och allt


Eldklotter

Jag virvlar längre in, där världen förtunnas,
i tankar; som reflektioner /krackelerade
sprickor;

gångna gator, urblekta markiser, glömda ögon -
gömda under skygga hattar
Var, ögonblick /en evig diabild /
dansandes mellan ihopsämälta flimmer
-på horisonter av /tidens fasetter
skarpare än vassaste sömn...

- In under drömska kontrasters ridå'
(det som förbrann att
försvinna i transparens)

/jag transcenderar - en metamorfos; -
Och tar formen av allt/


- Jag blir ett genomsnitt av en oändlig eld
ett orkesta av eviga blixtars syner!

- Svarta diamanter, en gnistrande panter!
Miljoner paradisfåglar som bryter skyn.
(Lyser safiren i dunkla regnskogars bryn...)

- svindlande ögonens svarta glans, -
-
/jag faller blod i violstråk, /dunkel, belysning
är ditt hjärta, - Ett glas rödvin blott/
allt var bara nästan som en gammal film!

/

- människan är här,
Med skärande höfter, demoniska
amorbågar - (siluett av /en arg katts rygg)
-helvetet glappar-
Hon sjunger:
Bara några rader att
bemästra döden

(en gräns i taget)
-///
För hur långt har inte,
en evighet hängt över mina,
ögonlock,

-Att svaja över!

"-"-felaktig information"-"

-Helvetets snurr!

-/samlar glömskan inspiration från en,
bortbränd dröm

-

Livet snurrar,
Begagnad intuition:

- en känsla kommer
som konsekvensen/
av sin färd - ej vald
Var tid här-

- Vad är nytt?

- Tid utan ände!

-Ge mig dess refräng...

/
-Fastklistrad dimman i,
rökmolnskyssar
(Refräng)

- Demoner och klyschor på samma trad x2
- I väg mot lyckans vackraste stad x2
(Och jag avskyr Håkan Hellström...)

- Jag flyger från klocktorn,
till klocktorn, surfar linor av diamanter -
smyger på gränsen av glömskan
av ditt medvetande;
- bidar en evig orkan,

och jag dansar.

- till nuet


- Som en spegel av glömska
gåendes i rundgång; - förtäljer ej
känslans rytm; spådomen om
en okontrollerbar puls/ -
spunnen kring rum och ting,
av svängande geometrier. -


(- Att ur en ros fraktaliska blomverk
veckla ut sig längs dina ögonfransar,
- svingandes att enbart för ögonblicket/ förnimma)

Det osynliga som alltid var.




Fri vers av Knark VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-29 07:45



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Dina gångna gator känns som mina egna väl trampade vandringsleder...
Det osynliga har alltid bara varit...
Fantastisk läsning ! Glad att ha hittat hit...
2018-12-11

  saudade
vet inte om du finns kvar på denna sida men denna är vacker
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP