Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens underverk.

Det krävs mod för att bli kär.
Vet aldrig om den blir besvarad
och veta att ens hjärta kan bli
krossat någon gång under vägens gång.

Kärleken rättar sig inte efter ålder,
tid eller gränser. Den bara finns.
Vi har en plikt att verkligen
leva i varje ögonblick.

Även om vi bli sårade.
Inte låta rädslan stoppa oss.
Vad är det annars för mening.




Fri vers (Prosapoesi) av Louise. J
Läst 405 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-29 14:50



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja precis så !
2016-04-04

  Rozsi.kovacs

Rakt Ärligt O mycket Sant
2014-01-31

  Lars Hedlin
Fint skapat ;)
2014-01-29

  WyS VIP
Sant!
2014-01-29

    ej medlem längre
Meningen verkar försvinna utan den. Apotiktisk skrivet i min mening..
2014-01-29

    ej medlem längre
Kärleken är enorm
Kärleken är evig
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Louise. J
Louise. J