Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförtroendets hemlighet.




Skalet måste krossas
innan fågeln kan flyga.











Fri vers av Louise. J
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-29 15:23



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Sant. Fin bild du återger det med.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Louise. J
Louise. J