Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wayward är tillbaka! Hej alla som kommer ihåg mig, och hej alla nya skrivare och poeter! Börjar med en återutgivning, bara för å känna hur det känns! Väl mött!


arktika - primitiva












snabba kast - plirar ögat - kli i klåfingrarna



stå och speja



peta in er, varma vilja - tillsammans är tolv stora starka



höra till och gå i flock - som våta djur
med nyckelkättingen hängandes i en tung snäv båge



runda ringar av dosor



och här är det bara ruffel - och båg med traktorkepa
alla har samma färg här



smältvatten återfryser - snö i skuggan - ännu
den där blåa skuggan över jacken - från toningen i vindrutan



så sug i er, snicksnacket - och hela det tunga gardet



ett enda baksäte - fulltankat med lojala,
vita som porslinständstift - iskalla tändhattar


bara samma sort - bara en form

av vara




Fri vers av wayward - taiga
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-29 18:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Äntligen!!! - kan vi läsa dina underbara alster igen
2014-02-03

  Nina V A
Så finner vi koordinater och bäring igen, på sitt vis. Igen är också en boj, jag tycker du är en av LIV
2014-02-03

  wayward - taiga
åh, rydberg. tack så himla mycket. känns fint, längtar efter mitt språk!

stor varm kram!
2014-01-29

  Per Rydberg
Välkommen tillbaka! Dina ord behövs här: Starka, konkreta, oväntade som i denna. Lite ordskit under naglarna när man läser skadar inte!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga