Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom hand



En utmärkt giv

Tusen öppna dörrar

Två tomma händer




Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-29 18:16



Bookmark and Share


  Schizooliza
O en blindbock...:)
2014-05-31

  axveronika
Den här fångar verkligen möjligheterna. Bra skrivet
2014-02-02

    ej medlem längre
skönt "empowering" text, vad man nu kallar det på svenska. luft i lungorna. bra jobbat!
2014-01-30

  Schackpoeten
Kort och kraftfull, men drömmer sig bort och ser bilder ....grattis !
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare