Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen ang. poesi



Man känner om det är poesi




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 01:23



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
right;
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP