Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i bubbelgumsrosa fuskpäls

skrattar vi åt att allt nu nollställs
vi skrattar åt livet i stort
precis som vi alltid gjort


våra drömmar, våran livsprototyp


måsteraserahelasåförtvivlatlbörjaeva



typ








Bunden vers (Rim) av tennsoldatocheldvakt
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 05:51



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Snyggt

finns en sån kraft i ditt språk

tror du har en speciell röst
2014-03-17

  Nanna X
dikten levde upp till rubriken!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt