Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar





Önskar
Jag fick ta
En kort promenad
Om än bland is och snö
Med dig
Värmen från din sida och din röst
Skulle värma mitt bröst
Fylla min dag med en vår som skall komma




Fri vers av PkA
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-30 09:35



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


mycket skön, längtan är skön då känner man något extra
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA