Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trettiosex

Ser de andra gå vidare och jag stannar
Telefonen vibrerar
Ligger kvar

Min kära det är så mycket du kan
Bara lägg manken till
Du har något fint inom dig som behövs släppas ut

Hört allt förut
Det är inte så enkelt som du tror
Rycker bara när jag ska ryckas upp

Jag ser din hand skaka
Låt mig ta den
Ingenting är enkelt men det kan bli mindre svårt

Det är inte handen som skakar
Det är hela jag som försöker fasas
Bryta genom verkligheten och hitta ut

Tyvärr så har du inget att säga till om
Du är här och du har sått dina spår
Så följ med mig

Följa med någonstans innebär att man faktiskt ska kunna ta sig någonstans
Jag vet att jag är en inbillad staty
Jag är bäst på det jag gör

Att ligga där och
stå ut




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-30 14:34



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"Jag vet att jag är en inbillad staty"

Snyggt!
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

1342
1342