Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför har ingen berättat hur tröttsamt det är att vara ung?


Om man fick vara gammal för en stund

Känner att jag borde ut och göra något
För det är väl sånt man ska när man är ung?
ut och roa sig, njuta av kvällen, av livet
och låtsas att man vet allt om det,
trots att man innerst inne vet att man inte vet
ett dugg
Men tänk vad skönt att få vara gammal
en stund
och slippa ha dåligt samvete
över att vara ung
utan att ha vett att vara ung
Och sedan bara få
återvända med ny energi
vända blad till ett nytt ungdomskapitel
och börja på nytt
Snöra på sig skorna
mitt i natten
och ge sig ut på äventyr!




Fri vers av Missi VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 23:18



Bookmark and Share


  aol
kul tankegång,
2014-03-15

    ej medlem längre
tänkvärt
2014-02-06

  Ola Rydberg
Härlig frisk dikt
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon