Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring




Din smala hand
smekte min bara axel

och dina läppar
nuddade lätt
min nacke
som en fjäril
just förbi

Dina andetag
som en vindil
förbi mitt öra

Sen de orden
som alla älskande
vill höra,
att inga kan älska
som vi

Sen höll du mig hårt

att skiljas åt
kändes svårt

När du tog på dig
kappan
och med en slängkyss
försvann nerför
trappan

kände jag din doft
av Chanell,

parfymen du bar
dröjde sig
tillfälligt kvar.









Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-31 15:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den poesin; dess beröring och längtan efter ...
2014-04-27

  Densen VIP
Inget är, som doften av kärlek och närhet:)
2014-03-09

  RitaBrunner
Vackert om kärlek!
2014-02-04

  Katinka VIP
De orden alla älskande vill höra, faller för den raden. Fint!
2014-02-01

  Jan Widströmer VIP
Sensuell situation väl skildrad.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP