Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör ditt race!

Livet så gott emot en ler
när man tillsammans
skrattar mer
och ett så flott
eko det ger
eko det ger!

Hjärtat så gott i en slår
när man tillsammans
så väl går
och ett så gott
tramp då sker
tramp då sker.

Själen lyfter så fint då
när man tillsammans
kan vara ett par
få vara som den man var
då det slog, då det tog
det är ju det bästa
medlet man har
medlet som tar!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-31 15:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Grattis till Dagens dikt
i Corren!
2014-02-03

  axveronika
En sång för livet och kärleken
2014-02-02

  Lars Hedlin
Texten ger liv .......kram
2014-02-01

  lodjuret/seglare VIP
En smittande glad och uppmuntrande text. Nästan som en visa. Att läsa och av den njuta är minst sagt en Lisa.
2014-02-01

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt eko-effekten!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt