Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RöRd

 

 

Som ett rivet blad ur en bok

 

dessa sidorna som talar mer än tankar bär

 

hur ska jag mäta mig hur ska jag

 

livandas

 

Rör vid mig

låt meningarna hänga som ett kommatecken

 

Tala

 

du vet -

 

ur verkligheten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-31 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yrremagi!
2014-02-15

  aol
verkligen bra talat,
2014-02-01

  ULJO
Väl förmedlat som alltid
2014-01-31

  Anita Westin
Tycker om ditt sätt att välja orden här.
Livandas.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP