Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leyla

Likt
en
antilop
i
kikarsiktet

var
min
framtid
redan
intecknad

av
en
mans
ärrade
hand

där
jag
lekte
vid
berget

sökte
skatter
bland
stenarna

tills
ökenvindens
djinner
viskade

Leyla:

inatt
blir
mörkret
din
herre








Fri vers (Fri form) av LeylaL
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-31 23:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Smärtsamt att läsa men så fint formulerat!
2014-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Det gör ont att läsa.
Men det är värre att läsa mellan raderna.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LeylaL
LeylaL