Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gästarbetare utan lön och massmord av gathundar.... Sotji


Sotji

Det var en gathund från Sotji
som på gatan låg slagen och blodig
och valparna tre
låg döda breve'
Putin, allt annat än ädelmodig!




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-31 23:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket starkt!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.