Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens varieté

Sömnen
betvingar
mörkrets
förrädiska
lugn

Obarmhärtigt
gestaltas
drömmens
varelser:
statister
i nattens
makabra
varieté


tivolit
slutligen
stänger
i gryningen

Vaknar
jag
utmattad
uttorkad
förlist

sinnenas
hav

Hett te
bröd
salt

och
livet
börjar
om










Fri vers (Fri form) av LeylaL
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-01 01:44



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

LeylaL
LeylaL