Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelse drama




En nyss flygfärdig bild
torkar sig skrynkelfri i solskenet
fladdrar lyckodriven uppåt
äts av gapande poeter

gräsen omsluter planeten
där går ett lysande spår
språkdjur vandrar fortfarande
lutande framåt och inåt mot varandra

berättelserna är öppna
bildar ring runt elden
huset som idé
har vandrandet som rot

bara genom att fortsätta falla
kan vi stanna här

rastlösa primater sjunger världen
sätter namn på orden
benämnandet blir en berättelse
historien skriver människa

nu flyter alla dessa stories
illuminerade av synpunkter
runt på öppen plats
och delar med sig helhet

världen växer
vartefter den benämns
medvetandet som vandrar
blir sin egen forskningsfront




Fri vers av svernbygrabben
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-01 11:49



Bookmark and Share


  i af apa
vackert
mystiskt
& klarsint...

en blandning
jag är svag för
erkänner...

2014-09-16

    ej medlem längre
Bra!
2014-02-02

  Ponkla
Bra skriven!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben