Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser hur orden

jag ser hur orden slingrar sig i min anteckningsbok

hur de flyr och söker sig ut

snärjer tankar och dränker sig i dy

lössläppta utan gåspennekoll

bläcksvarta hjärntroll

hieroglyfiskt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-01 18:49



Bookmark and Share


  Lärling
Väl skrivet. Igenkännande!
2014-02-08

  Monika A Mirsch VIP
den här tar jag till mig - bokmärker!
2014-02-03

  Minkki VIP
märkligt, hur en vacker handstil plötsligt visar sig oläslig ;)
2014-02-03

  axveronika
Heja kul skrivet. Inte så dumma troll
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP