Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pubkväll

den där kvällen drack jag tre starköl
blev full för andra eller tredje gången i mitt liv
spatserade omkring
förmodligen hypoman
"hur kan han vara så jävla snygg?" utbrast jag i vännens öra,
pekandes på dig, du, honom, grabben uppe på scenen
du, ni, spelade era låtar, gav folket vad folket behövde
efteråt gick jag backstage och hämtade min jacka
du gick förbi och petade på mig
jag föll
på riktigt
du gav mig din hand och din iron maiden t-shirt log mot mig
satte mitt huvud i brand
skakade halva mitt land
jag följde med dig ut på scenen, för jag hade mod
studerade dig plocka mörkrets dunkla kablar
viskade "följ med mig hem"
du skrattade, såg nog igenom mina tre starköl
"inte ikväll" sa du men lät din kropp komma närmre min och lite mer därtill
sedan tog jag mitt huvud och mina tre starköl och gick hem









Fri vers (Fri form) av trött
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-01 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött