Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom säger att hon inte finns här längre

efter tio års avstånd
får hon en av mina tankar
förlegade minnen
i en röra av tomhet
precis som att jag alltid brytt mig

i hennes ögon ser jag
ingenting nu
och
då såg jag
ännu mindre

jag kunde ägnat mina dagar
åt tomma ögon
men
jag blundande och lät henne
vackert
blåsa
bort

fåglar älskar, fåglar dödar
och
jag







tittar på




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-02 04:26



Bookmark and Share


    Lars Gullberg



Du är såå poetisk solidier

Dej läser jag gärna

L
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt