Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagolåt





Den isande vinden går genom märg och ben

förrädiska isfläckar lurar under snön

fryser

ryser

muttrar

huttrar

fel årstid för ett sommarbarn




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-02 09:33



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Tänk om man kunde gå i ide och vakna i April.
2014-02-04

  Alicia Stenfors
Ja, jag är också ett sommarbarn.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP