Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunden när jag är tillfreds


söndagsro
tid för tanken finna hela vägen ut
härlig avstressad mumsfrukost
när jag har lust

fingrarna smeker tangentbordet
dess knappar lena
mellanrummen kittlande
vad som helst nu
vad som helst
kan skapas

av denna stund




Fri vers av Annatula
Läst 413 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-02 11:13



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ja så är det ,bra fångat.
2014-02-09

    Anna Sefyrin Höijer
Å vad härligt rofyllt ögonblick du fångat i text :) Jättefint!
2014-02-09

  axveronika
Lugnet skapas så att kreativiteten kan blomma. Härlig text
2014-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
goa tider, sköna stunder
2014-02-03

  RitaBrunner
Det är dom små ögonblicken och små njutningarna som vi bör ta vara på :)
2014-02-03

  Lars Hedlin
I tanken och stunden kan vad som helst skapat..i sensuella toner om man så vill *ler* kram
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula