Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vinterbleka

 

Nu kommer ljuset åter

Förför mig med sitt vinterbleka

Har blivit så svag för ljuset

Älskar att titta

På konturerna

Som tecknar sig

Framför mina ögon

I svart och mörkgrått

Mot det vinterbleka

Som en kolpenna

På ett papper




Fri vers av PkA
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-02 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA