Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Hon är min drog
som lindrar allt det där värkande
hon som finns där alltid
med omslutande kärlek
som jag kan falla in i
få mig att glömma
få mig att tränga bort
allt det där pockande påträngande
som vill armbåga sig fram
mellan mina revben
genom kött och fett
för att trängas ut genom mina andetag
som ett utdraget jämmer
utan ord och mening
Jag håller för mina öron
så hårt det bara går
knyter ner det onda till en kompakt boll
förskjuter den ner i magen
isolerad under underhudsfett
ljuden dämpade
Idag ska jag möta mörkret ensam
dansa ringdans i helvetet jag skapat av egen kraft
med tryck över bröstet
och med ett sinne som vill fly verkligheten
lyfter jag vinglaset till salut
-För Livet
-För Framtiden
-För Oss






Fri vers av Bellissima
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-22 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima