Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag inte uppdaterar, finns jag ändå


Uppdatering

Jag är inte uppdaterad, tänk om jag inte finns
Går till jobbet, glömde uppdatera
Var med om en rolig dag, glömde uppdatera
men nog var den väl rolig ändå?
Skrev något underfundigt, uppdaterade
inga likes el kommentarer
innebär det att jag inte duger.
Föräldrar på lekplatsen, titta på mej
lugn jag bara uppdaterar
Vad var det du ville visa mej nu är jag klar
det är jag också svarar barnet, men du såg
mej inte.
Du skulle bara uppdatera, fanns jag finns här och nu
får väl läsa på facebook om vi hade kul.
Du och jag här och nu.




Fri vers av birgitha
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-02 19:27



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Det är SÅ bra skrivet!
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha